Dogodki SAEE

Pregled izobraževalnih dogodkov s področja energetske ekonomike si lahko ogledate tukaj:   pregled izobraževalnih dogodkov za 2019

Spoštovani člani SAEE,

vabimo vas, da se udeležite 16. IAEE evropske konference »Energy Challenges for the Next Decade«, ki bo potekala od 25. do 28. avgusta 2019 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Konferenco skupaj organizirajo Ekonomska fakulteta UL, IAEE in SAEE. Na konferenco se je mogoče prijaviti na naslednji povezavi: https://iaee2019ljubljana.oyco.eu/account_registration (kot Attendee – IAEE member).

Po zaključku konference bo 29. avgusta 2019 na Ekonomski fakulteti potekal še seminar »Energy Transition & Power Markets«, ki ga bo izvajal ugledni profesor Richard Green iz Imperial College Business School v Veliki Britaniji. Z veseljem vam sporočamo, da smo članom SAEE omogočili udeležbo na seminarju brez dodatnega plačila kotizacije do zapolnitve prostih mest. V kolikor bi bili zainteresirani za udeležbo na seminarju, prosim, da nam to sporočite do 5. avgusta 2019.

Na konferenci pričakujemo okrog 300 udeležencev iz vsega sveta, ki bodo razpravljali o vseh področjih energetske ekonomike (vsi energetski viri ter uporaba energije v vseh sektorjih, vključno z energetsko učinkovitostjo). Konferenca običajno pritegne predstavnike podjetij, držav in institucij, oblikovalce ekonomske politike, svetovalce, akademike ter študente, saj se je uveljavila kot platforma za nepristransko in objektivno izmenjavo spoznanj in izkušenj na vseh področjih energetske ekonomike.

Cilj konference je predstaviti dileme razvoja energetike v prihodnjem desetletju (2020–2030) na objektiven, pregleden, kakovosten in nevtralen način. Samo tako bomo po najboljših močeh prispevali k trajnostnemu razvoju celotne družbe.

Vabimo vas, da kot udeleženci soustvarjate 16. IAEE evropsko energetsko konferenco.
Program

Datum konference: 25.–28. avgust 2019
Registracija

VEČ INFORMACIJ
https://iaee2019ljubljana.oyco.eu/
E-mail: iaee2019ljubljana@oyco.eu

Lep poletni pozdrav in upam, da se v čim večjem številu vidimo na konferenci!

Nevenka Hrovatin,

Predsedujoča  konferenci

Ekonomska fakulteta UL in SAEE