Znanstvena konferenca

Energy day in 2. Znanstvena konferenca SAEE

 

Vabimo vas na dogodka Energy Day in 2. Znanstveno konferenco SAEE (Slovensko združenje za energetsko ekonomiko), ki bosta potekala v četrtek, 22. novembra 2018, na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

ENERGY DAY (Ekonomska fakulteta, Lila dvorana, od 9. do 13. ure)

Energy Day je dogodek, ki ga organizira Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Agencijo za sodelovanje energetskih regulatorjev (Agency for the Cooperation of Energy Regulators – ACER), Agencijo za energijo ter  Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE).

Cilj dogodka je širjenje znanja o energetski ekonomiki in regulaciji energetskih dejavnosti v kontekstu sprememb in vprašanj, s katerimi se danes srečuje energetski sektor Evropske unije in Slovenije. Želimo povezati akademike, študente in zaposlene na Univerzi v Ljubljani ter strokovnjake iz institucij ter reguliranih in drugih  podjetij.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Program si oglejte v priponki.

2. ZNANSTVENA KONFERENCA SAEE (Ekonomska fakulteta, od 13. do 17. ure)

Slovensko združenje za energetsko ekonomiko (SAEE) v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto UL prireja 2. znanstveno konferenco SAEE s področja energetske ekonomike. Začeli bomo z jutranjim Energy day, popoldne pa nadaljevali s predstavitvijo raziskovalnih prispevkov v okviru 2. konference SAEE.

Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku. Več informacij si oglejte na spletni strani konference.

 

 

Udeležba na dogodkih je brezplačna. Prijave se zbirajo na tej povezavi, do ponedeljka, 19. novembra 2018.

 

Nagradni sklad