Splošni pogoji uporabe spletne strani

1. Spletna stran

Lastnik spletne strani www.ezs.si in vseh morebitnih podstrani te spletne strani je Energetska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, matična št. 2341824000.

Dostop in uporaba spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani ter drugi predpisi, na katere se sklicujejo ti Splošni pogoji uporabe.

2. Vsebina spletne strani

Vsebina, objavljena na spletni strani Energetske zbornice Slovenije, se lahko uporablja le v nekomercialne namene. Ohraniti mora vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Prizadevamo si, da je vsebina spletne strani posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavljamo. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, napake, spremembe, pomanjkljivosti ali zastarelosti informacij, objavljenih na spletni strani. Za uporabo informacij, ki so objavljene na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Ne zagotavljamo, da bo spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna in da bo dostop nemoten. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.

3. Varstvo osebnih podatkov

Več o obdelavi osebnih podatkov in o piškotkih najdete v Politiki zasebnosti.

Spremembe Splošnih pogojev uporabe
Splošne pogoje uporabe lahko kadarkoli spremenimo. Zavezujejo vas vsakokrat spremenjeni in veljavni Splošni pogoji uporabe.

4. Pravo

Splošni pogoji uporabe se presojajo po pravu Republike Slovenije.

5. Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas lahko kontaktirate na ezs@ezs.si.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani.